Bc. Martina GAJDÚŠKOVÁ

Bakalářská práce

Náhradní sladidla

Alternative sweeteners
Anotace:
Práca sa v teoretickej časti zaoberá charakteristikou a rozdelením náhradných sladidiel, v praktickej časti bol spracovaný prehľad náhradných sladidiel dostupných v tržnej sieti, dotazníkovou metódou boli zistené zvyklosti sladenia u dospelej popuácie a prevedené senzorické hodnotenie vybraných sladidiel.
Abstract:
In the theoretical part of this bachelor paper, problems of characteristic and partition of the alternative sweeteners are discused. The aim of the practical part was made the examination of the sortimnet avaible alternative sweeteners in the market, to discover useage of the adult population by the sweeten and made the sensorial appreciation of the choises alternative sweeteners.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7685

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

GAJDÚŠKOVÁ, Martina. Náhradní sladidla. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.