Bezpečnost bezlepkových potravin z pohledu výskytu mykotoxinů – Michaela Dudová
Michaela Dudová
Bakalářská práce
Bezpečnost bezlepkových potravin z pohledu výskytu mykotoxinů
The safety of gluten-free foods from the perspective of mycotoxins occurrence
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DUDOVÁ, Michaela. \textit{Bezpečnost bezlepkových potravin z pohledu výskytu mykotoxinů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/futqpa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.