Bc. Radmila NOVÁKOVÁ

Diplomová práce

Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladování.

Changes in content of selected substances in potato tubers during storage.
Anotace:
Diplomová práce se zabývá změnou vybraných látek v bramborové hlíze během skladování. Teoretická část je věnována stručnému souhrnu anatomických a chemických vlastností brambor. Dále popisuji faktory ovlivňující obsah sledovaných látek. Pro chemické analýzy byly použity vzorky šesti odrůd a dvou varných typů (AB, A a B), které patřily do tří skupin podle délky vegetační doby (velmi rané, rané a polorané …více
Abstract:
Thesis deals with the change of selected substances in potato tubers during storage. The theoretical part is devoted to brief summary of anatomical and chemical characteristics of the potatoes. It further describes factors influencing the content of controlled substances. For the chemical analysis were used samples of six varieties and two types of cooking (AB, A and B), which belonged to three groups …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Identifikátor: 12424

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NOVÁKOVÁ, Radmila. Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladování.. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma