Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladování. – Bc. Radmila NOVÁKOVÁ
Bc. Radmila NOVÁKOVÁ
Diplomová práce
Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladování.
Changes in content of selected substances in potato tubers during storage.
Anotace:
Diplomová práce se zabývá změnou vybraných látek v bramborové hlíze během skladování. Teoretická část je věnována stručnému souhrnu anatomických a chemických vlastností brambor. Dále popisuji faktory ovlivňující obsah sledovaných látek. Pro chemické analýzy byly použity vzorky šesti odrůd a dvou varných typů (AB, A a B), které patřily do tří skupin podle délky vegetační doby (velmi rané, rané a polorané …víceAbstract:
Thesis deals with the change of selected substances in potato tubers during storage. The theoretical part is devoted to brief summary of anatomical and chemical characteristics of the potatoes. It further describes factors influencing the content of controlled substances. For the chemical analysis were used samples of six varieties and two types of cooking (AB, A and B), which belonged to three groups …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Identifikátor:
12424
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NOVÁKOVÁ, Radmila. Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladování.. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Aminokyseliny v ječmeni a sladu
David Srp -
Dusíkaté látky ve výživě králíků
Peter Šufliarský