Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru – Bc. Dobroslava JAGOŠOVÁ
Bc. Dobroslava JAGOŠOVÁ
Bakalářská práce
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Hygiene and Technology in Food Industry
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy …víceAbstract:
Main topic of this bachelor work is an important role of hygiena and food technology in the business plan of the gastronomy company. Requirements to start and it´s explained how to full fill them. Information delivered in this work are demontrated on case study of the existing gastronomic company.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 9. 2006
Zveřejnit od: 4. 9. 2006
Identifikátor:
2302
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 9. 2006
- Vedoucí: prof. PhDr. Vladimír Šefčík, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JAGOŠOVÁ, Dobroslava. Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 09. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 9. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Lenka VÍŠOVÁ -
Identifikace faktorů působících na chování zákazníka při online nákupu potravin
Radka Bauerová -
Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža
Iveta DOBRÁ -
Výuka předmětu dentální hygiena na VOŠ a VŠ
Pavla Mikešková -
Duševní hygiena z pohledu dvou generací
Naděžda Weiserová -
Hygiena rukou při manipulací s cévními vstupy
Andrea Pokorná -
Duševní hygiena v životě manažera v organizaci veřejné správy
Lucie Santini -
Duševní hygiena manažera
Alexandra Doskočilová