Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací – Jozef PANÁK
Jozef PANÁK
Bakalářská práce
Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací
Analysis of Cooperation Situation of Gastronomical Schools, Hotels and Restaurants.
Anotace:
Bakalářská práce hodnotí znalosti absolventů středních gastronomických a hotelových škol pro výkon studované profese. Míra znalostí byla hodnocena na základě dotazníku, který byl zaslán do hotelů a restauračních zařízení. Dále jsou v práci uvedeny školní osnovy pro cílové obory. Práce se dále věnuje kategorizaci a klasifikaci hotelových a restauračních zařízení a službám, které jsou v těchto zařízeních …víceAbstract:
Bachelor thesis evaluates knowledge of gastronomical and hotel school school-leavers for work in studied branch. Rate of knowledge was evaluated on basis of questionnaire, which was sent to the hotels and restaurants. Next content of work is school outline for targeted branches too. Work is even engaged in categorization and classification of hotels and res-taurants and services provided in this facilities …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 8. 2012
Zveřejnit od: 13. 8. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PANÁK, Jozef. Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Rozvoj profesní kvalifikace: evaluace soutěže v oboru gastronomie
Alena Sosnovská -
Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000
Hana Budková -
Hodnocení spokojenosti zákazníků restaurace U Bazalů v Lechovicích
Zdeňka Budínová -
Měření spokojenosti zákazníků se službami restaurace
Nikola Kubatíková -
Jednotná klasifikace a kvalita služeb ubytovacích zařízení
Lenka Blahoutová -
Rodinám priatelské hotely – analýza vybavenosti a ponuky služieb
Dávid Dubnička -
Marketingová komunikace cestovní agentury s hotely
Sabina Řehová -
Hotely kulturního dědictví v Indii
Hana Jirásková Dutta