Bc. Hana ODSTRČILÍKOVÁ

Diplomová práce

Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách

Determine of important food microorganisms on chosen culture mediums
Anotace:
Tato práce popisuje a charakterizuje potravinářsky významné mikroorganizmy. Jsou zde popsány podmínky jejich růstu, morfologie, fyziologické vlastnosti, výskyt, význam a média, která lze použít k jejich kultivaci. Další část se zabývá kultivací vybraných mikroorganizmů významných v potravinářství. Je zde popsán růst daných mikroorganizmů na vybraných kultivačních médiích a zobrazeno jejich fotografické …více
Abstract:
This work was focused on description and characterization impotrant food microorganisms. They were charactered conditions of their growth, morphology, physiology properties, presence in food, impotrance and media, which can be use to their cultivation. Next part was dealed with cultivation chosen important food microorganisms. There was described growth of selected microorganism on choice cultural …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2009
Zveřejnit od: 26. 5. 2009
Identifikátor: 12822

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ODSTRČILÍKOVÁ, Hana. Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách . Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 26. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin