Assessment of health effects of bakery products with added fibre – Mgr. Bc. Veronika Pourová
Mgr. Bc. Veronika Pourová
Diplomová práce
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
Posouzení zdravotního účinku pekařských výrobků s přídavkem vlákniny
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POUROVÁ, Veronika. \textit{Assessment of health effects of bakery products with added fibre}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/g2tgy8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.