KMEŤ, Jan. \textit{Možnosti využití zdrojů rostlinných bílkovin při výrobě paštik}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/g3wy59/.
KMEŤ, Jan. <i>Možnosti využití zdrojů rostlinných bílkovin při výrobě paštik</i>. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/g3wy59/.
KMEŤ, Jan. Možnosti využití zdrojů rostlinných bílkovin při výrobě paštik. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/g3wy59/.
@MastersThesis{Kmet2024thesis,
AUTHOR = "Kmeť, Jan",
TITLE = "Možnosti využití zdrojů rostlinných bílkovin při výrobě paštik [online]",
YEAR = "2024 [cit. 2024-10-21]",
TYPE = "Diplomová práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/g3wy59/",
}
@MastersThesis{Kmet2024thesis,
AUTHOR = {Kmeť, Jan},
TITLE = {Možnosti využití zdrojů rostlinných bílkovin při výrobě paštik},
YEAR = {2024},
TYPE = {Diplomová práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/g3wy59/},
URL_DATE = {2024-10-21},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Kmeť
| jméno = Jan
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Možnosti využití zdrojů rostlinných bílkovin při výrobě paštik
| url = https://theses.cz/id/g3wy59/
| typ práce = Diplomová práce
| vedoucí =
| rok = 2024
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-21
| poznámka =
| jazyk =
}}