Význam moderních technologií při inovaci výuky v oboru gastronomie – Jitka HALBRŠTÁTOVÁ
Jitka HALBRŠTÁTOVÁ
Bakalářská práce
Význam moderních technologií při inovaci výuky v oboru gastronomie
The importance of modern technologies in the innovation of teaching in the field of gastronomy.
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na zkoumání významu moderních technologií v inovaci výuky v oboru gastronomie V rámci bakalářské práce bude provedena studijní analýza odborné literatury a studií týkajících se využití moderních technologií ve vzdělávání v oblasti gastronomie. Práce také zahrne průzkum mezi žaky zabývající se jejich názory, zkušenostmi a postoji k využívání moderních technologií ve výuce …víceAbstract:
The bachelor thesis focuses on examining the significance of modern technologies in innovating education in the field of gastronomy. Within the framework of the bachelor thesis, a study analysis of professional literature and studies regarding the use of modern technologies in gastronomy education will be conducted. The thesis also includes a survey among students addressing their opinions, experiences …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Michal Mrázek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HALBRŠTÁTOVÁ, Jitka. Význam moderních technologií při inovaci výuky v oboru gastronomie. Olomouc, 2024. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Práce na příbuzné téma
-
Inovace služeb v hotelnictví a gastronomii
Michal Prokop -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl -
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Inovace vybraných procesů v hotelu Louis Leger v Praze
Katarína Knociková -
Význam korporátní klientely v Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
Aleš Toth -
Využití menu engineeringu v gastronomii
Barbara Hladíková -
Inovace v podniku formou aplikace pokladního systému
Kristýna Dvořáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva