Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva – Bc. Vladislava LICHNOVSKÁ
Bc. Vladislava LICHNOVSKÁ
Diplomová práce
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
Effect of Baking Test Modification on Corn Bread Quality
Anotace:
Tato diplomová práce byla zpracována na téma "Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva". Zabývá se charakteristikou kukuřice Zea mays L., mlýnským zpracováním kukuřičného zrna, technologickými a nutričními vlastnostmi pekařských mouk a použití při výrobě běžného pečiva. Cílem práce bylo zkoumat vliv podílu spařené a nespařené kukuřičné mouky na pekařskou jakost a texturní …víceAbstract:
The diploma thesis was created for theme "Effect of the modification procedure of baking test on the corn baking products quality". It deals with characteristics of the Zea mays L., corn milling processing, technologic and nutrition characteristics of the bakery flour and use the application in the bakery products production. The aim was to study the impact the proportion of non-scalded and scalded …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 9. 2012
Zveřejnit od: 13. 9. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LICHNOVSKÁ, Vladislava. Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.9.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 9. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Aneta BRABENCOVÁ -
Možnosti výroby bezlepkového kynutého pečiva
Magdalena Slimaříková -
Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
Iveta Procházková -
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
Veronika Zigmundová -
Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
Vladislava LICHNOVSKÁ