Bc. Vladislava LICHNOVSKÁ

Diplomová práce

Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva

Effect of Baking Test Modification on Corn Bread Quality
Anotace:
Tato diplomová práce byla zpracována na téma "Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva". Zabývá se charakteristikou kukuřice Zea mays L., mlýnským zpracováním kukuřičného zrna, technologickými a nutričními vlastnostmi pekařských mouk a použití při výrobě běžného pečiva. Cílem práce bylo zkoumat vliv podílu spařené a nespařené kukuřičné mouky na pekařskou jakost a texturní …více
Abstract:
The diploma thesis was created for theme "Effect of the modification procedure of baking test on the corn baking products quality". It deals with characteristics of the Zea mays L., corn milling processing, technologic and nutrition characteristics of the bakery flour and use the application in the bakery products production. The aim was to study the impact the proportion of non-scalded and scalded …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 9. 2012
Zveřejnit od: 13. 9. 2012

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LICHNOVSKÁ, Vladislava. Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.9.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 13. 9. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin