STOKLÁSKOVÁ, Olga. \textit{Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/gbmo8s/.
STOKLÁSKOVÁ, Olga. <i>Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/gbmo8s/.
STOKLÁSKOVÁ, Olga. Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/gbmo8s/.
@misc{Stoklaskova2023thesis,
AUTHOR = "Stoklásková, Olga",
TITLE = "Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba [online]",
YEAR = "2023 [cit. 2024-10-14]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/gbmo8s/",
}
@misc{Stoklaskova2023thesis,
AUTHOR = {Stoklásková, Olga},
TITLE = {Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba},
YEAR = {2023},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/gbmo8s/},
URL_DATE = {2024-10-14},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Stoklásková
| jméno = Olga
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba
| url = https://theses.cz/id/gbmo8s/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2023
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-14
| poznámka =
| jazyk =
}}