Vliv přídatných látek v potravinách na zdraví – Silvie SADILOVÁ
Silvie SADILOVÁ
Bakalářská práce
Vliv přídatných látek v potravinách na zdraví
The impact of food additives on health
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na téma přídatných látek v potravinách. Má dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá obecnou charakteristikou přídatných látek, jejich dělením a využitím v potravinářství a uvádí základní legislativu a principy, které jsou nezbytné pro správné používání těchto látek v potravinářství. Závěr této části je věnován zhodnocení vlivu potravinářských aditiv …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on the topic of food additives. It is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part deals with the general specification of food additives, their division and use in the food industry and gives a basic legislation and principles which are necessary for proper use of these substances in the food industry. The conclusion of this part is devoted …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Lenka Luhanová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SADILOVÁ, Silvie. Vliv přídatných látek v potravinách na zdraví. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta zdravotnických studiíBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
Patrícia Pažická -
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
Tereza Martincová -
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
Tomáš Konečný -
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
Petra Bogášová -
Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky
Tereza BOHDALOVÁ -
Potraviny pro zvláštní výživu-výživa pro kojence a malé děti
Lucie Svobodová -
Aditiva
Tereza DYDOWICZOVÁ -
Aditiva v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
Markéta BÁRTOVÁ