Kritické posouzení kvality specialit české kuchyně - nakládaných uzenin – Jan Říha
Jan Říha
Diplomová práce
Kritické posouzení kvality specialit české kuchyně - nakládaných uzenin
Critical evaluation of Czech cuisine specials - pickled sausages
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jaroslav Havlík, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŘÍHA, Jan. \textit{Kritické posouzení kvality specialit české kuchyně - nakládaných uzenin}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/gmq9ze/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva