Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích – Ing. Jakub Nešpor
Ing. Jakub Nešpor
Disertační práce
Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích
The influence of technological operations on the content of volatile compounds in fermented beverages
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEŠPOR, Jakub. \textit{Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/gpw7vb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Biochemie a biotechnologie (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.