Ing. Eliška PROVÁZKOVÁ
Bakalářská práce
Trendy ve spotřebě kávy
Trends in the Consumption of Coffee
Anotace:
Cílem marketingového výzkumu v této práci je zjistit, metodou dotazování alespoň u 200 respondentů, zda existují nějaké rozdíly v přípravě kávy mezi spotřebiteli s různým pohlavím, věkem, vzděláním a velikostí bydliště. Co je pro spotřebitele kávy největším nákupním stimulem a jestli za poslední dobu změnili své zvyklosti v přípravě a nakupování kávy a jakou značku, typ, velikost balení a způsob přípravy …víceAbstract:
The target of the marketing research in this work is to find out if there are some differences in the preparation of the coffee between users of various gender, age, education and a size of a place where they live. I used a method of questioning of at least 200 respondents. The next goal of this work is to find out what is for the consumers the most important shopping motivation, if they prepare and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 9. 2013
Zveřejnit od: 13. 9. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Kamil Pícha, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PROVÁZKOVÁ, Eliška. Trendy ve spotřebě kávy. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.9.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 9. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku
Práce na příbuzné téma
-
Příjem kofeinu v závislosti na druhu kávy a způsobu přípravy
Anna Švecová -
Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
Natálie Loupová -
Vliv mletí kávového zrna a přípravy kávy na obsah vybraných látek v kávě
Sabina Dvořáčková -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Příprava kávy a její kultura
Lucie ŠTĚRBOVÁ -
Příjem kofeinu v závislosti na druhu kávy a způsobu přípravy
Anna Švecová -
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
Kamila Součková -
Moderní technologie přípravy kávy
Viktorie Běhalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva