Vliv složení potravin na dosažení požadovaného tepelného ošetření – Adéla Janků
Adéla Janků
Bakalářská práce
Vliv složení potravin na dosažení požadovaného tepelného ošetření
Effect of food composition on achieving the required heat treatment
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JANKŮ, Adéla. \textit{Vliv složení potravin na dosažení požadovaného tepelného ošetření}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/gt2wed/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.