Výživové zvyklosti a stravovací preference žáků základních škol – Bc. Amálie Urbišová
Bc. Amálie Urbišová
Diplomová práce
Výživové zvyklosti a stravovací preference žáků základních škol
Eating habits and consumption preferences of pupils at primary schools
Anotace:
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku školního stravování v České republice, řeší stravovací návyky a výživové preference žáků vyššího stupně základních škol. Praktická část práce přibližuje aktuální stav stravovacích návyků dětí staršího školního věku, jejich spokojenost se službami školních jídelen a jejich znalosti o správné výživě. Práce zkoumá, jak velký vliv má na děti v těchto oblastech …víceAbstract:
This diploma thesis focuses on problems of food consumption at schools in the Czech republic and on eating habits and nutrition preferences of pupils at primary schools. The practical part of thesis introduces an actual statement of eating habits of older children, their satisfaction with services in school cafeteria and their knowledge about healthy nutrition. The thesis explores if there is any influence …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2017
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Alena Saláková, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie
Práce na příbuzné téma
-
Preventivní programy se zaměřením na správné stravování na 1. stupni základní školy
Jana Galetková -
Programy podporující zdraví na 1. stupni základních škol a využití vzdělávacího přístupu IBSE
Blanka PETRUŽÁLKOVÁ -
Intervenční programy podporující zdraví
Lucie Drlíková -
Snížení váhy pomocí cvičebního programu a zdravého stravování
Vendula KOPEČKOVÁ -
Výukové programy "Zdravá výživa a regionální potravina"
Marcela KUBÍKOVÁ -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Impact of COVID-19 on Food Consumption in Southeast Asia: Case study in Thailand
Tendeukai Manase -
Analýza a predikce spotřeby pohonných hmot ve společnosti Alimpex food, a.s.
Jakub Šindléry
Název
Vložil
Vloženo
Práva