Bc. Matej Mešťánek

Diplomová práce

Technológie výroby ochutených pív

Technologie výroby ochucených piv
Anotace:
V diplomové práci jsme se věnovali tématu technologii ochucených piv a sestávala ze dvou částí. V prvej- teoretické, jsme se věnovali jejich základnímu rozdělení, běžně využívaným surovinám, popisu jednotlivých technologických kroků a rozdílem mezi výrobou běžných a ochucených piv. Rovněž byly rozděleny na základě jejich původu a přiřazeny k typickým zeměpisným oblastem, ve kterých jsou produkovány …více
Abstract:
The work was devoted to the technology of flavored beers and consisted of two parts. In the first one, we dealt with their basic division, commonly used raw materials, the description of individual technological steps and the difference between the production of ordinary and flavored beers. They have also been divided based on their origin and assigned to the typical geographical areas in which they …více
Abstract:
V diplomovej práci sme sa venovali téme technológii ochutených pív a pozostávala z dvoch častí. V prvej- teoretickej, sme sa venovali ich základnému rozdeleniu, bežne využívaným surovinám, popisu jednotlivých technologických krokov a rozdielom medzi výrobou bežných a ochutených pív. Taktiež boli rozdelené na základe ich pôvodu a priradené k typickým geografickým oblastiam, v ktorých sú produkované …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Oponent: Josef Los, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií