Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením. – Bc. Lukáš KOVAČ
Bc. Lukáš KOVAČ
Diplomová práce
Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.
Boarding of Secondary Gastronomic School Students in Usti Region.
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na oblast stravování žáků a studentů středních škol s gastronomickým zaměřením v Ústeckém kraji. Práce poskytuje informace o vztahu žáků a studentů ke stravování, o jejich stravovacích návycích, o možnostech stravování, které poskytují střední školy s gastronomickým zaměřením v Ústeckém kraji. Teoretická část je členěna na tři hlavní oblasti. První část pojednává především …víceAbstract:
This thesis is focused on student boarding of the secondary Gastronomic school in the Usti Region. It intends to provide secondary schools with information and gastronomic focus on the students? relationship to food, their dietary habits, and the choices they make based on their eating options. The theoretical part is divided into three main areas. The first part deals primarily with the nutritional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOVAČ, Lukáš. Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Porce vs. výživové doporučené dávky u dětí do 18 let
Martin Krobot -
Finanční náklady plnění výživových doporučených dávek u dospělé populace
Vít Kříčka -
Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách
Medina SKORUPANOVÁ -
Výživové zvyklosti u dětí mladšího školního věku
Jana Kunčická -
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
Kateřina NOVOSADOVÁ -
Stravovací zvyklosti vybraných studentů Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity
Dominika Matyášová -
Naplnění výživových doporučení v době těhotenství
Libuše Chrtová -
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Alena Pavlíčková