Bc. Lukáš KOVAČ

Diplomová práce

Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.

Boarding of Secondary Gastronomic School Students in Usti Region.
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na oblast stravování žáků a studentů středních škol s gastronomickým zaměřením v Ústeckém kraji. Práce poskytuje informace o vztahu žáků a studentů ke stravování, o jejich stravovacích návycích, o možnostech stravování, které poskytují střední školy s gastronomickým zaměřením v Ústeckém kraji. Teoretická část je členěna na tři hlavní oblasti. První část pojednává především …více
Abstract:
This thesis is focused on student boarding of the secondary Gastronomic school in the Usti Region. It intends to provide secondary schools with information and gastronomic focus on the students? relationship to food, their dietary habits, and the choices they make based on their eating options. The theoretical part is divided into three main areas. The first part deals primarily with the nutritional …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavlína Boudová Pečivová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOVAČ, Lukáš. Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe