Insect as human food and the consumers health risk – Temwani Kaoma
Temwani Kaoma
Bakalářská práce
Insect as human food and the consumers health risk
Abstract:
5 | P a g e SUMMARY Entomophagy (insect consumption) has been found to be a growing trend among communities. Increasing world population resulting in the increase for demanding food globally coupled with the rising cost of animal protein coupled with the environmental safety of livestock farming are some of the drivers of the increasing demand of edible insects as an alternative food source. The role …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Sarvenaz Khalili Tilami, Ph.D.
- Oponent: Kshitiz Pokhrel
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAOMA, Temwani. \textit{Insect as human food and the consumers health risk}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/h88nob/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Agriculture and Food
Práce na příbuzné téma
-
Insects as an Alternative Source of Animal Protein in Southeast Asia
Jan Somol -
Consumer attitudes towards edible insects in Ghana
NICHOLAS GANYO AMENUKU -
Evaluation of protein quality of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein
Yacouba Traore -
Insects as an Alternative Source of Animal Protein in Ethiopia
Vojtěch Havlíček -
Insects as Food
Julie Posseltová -
Evaluation of life cycle and nutrient content of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein
Daniela Slavíková -
Plastic packaging - a possible source of food contamination
Anna Pavelková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
26. 4. 2023
Mach, J.
26. 4. 2023