Radek Tancer

Bakalářská práce

Inovační schopnost a konkurenceschopnost vybraného podniku

Innovative and competitive ability of a selected company
Anotace:
Tato práce se zabývá inovační schopností a konkurenceschopností společnosti Pivovar Hubertus, a.s. V první části práce je obsaženo vymezení a definice základních pojmů v oblasti inovací a konkurenceschopnosti. Další část práce je věnována vybrané společnosti a charakteristice inovací, které tato společnost realizovala v letech 2010-2019. Tato část také obsahuje analýzu inovační schopnosti pomocí finančních …více
Abstract:
This thesis deals with an innovative and competition ability of a company Brewery Kácov Hubertus, a. s. The first part of this work contains definitions of basic terms in the field of innovation and competitiveness. Another part of this thesis is dedicated to a selected company and innovations, which were implemented by this company in years 2010 -2019. This part also contains an analysis of innovation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Michaela Kotková Stříteská, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Tancer, Radek. Inovační schopnost a konkurenceschopnost vybraného podniku. Pardubice, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní

Univerzita Pardubice

Fakulta ekonomicko-správní

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a provoz podniku