Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování – Miroslava MARTYKÁNOVÁ
Miroslava MARTYKÁNOVÁ
Bakalářská práce
Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
Preservation of Selected Kinds of Vegetables and Factors Affecting its Processing
Anotace:
Bakalářská práce popisuje rozdělení, spotřebu a význam zeleniny ve výživě člověka. Dále popisuje zdravotní nebezpečí při výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. Rovněž charakterizuje výrobu vybraných druhů výrobků a faktory ovlivňující zpracování zeleniny.Abstract:
Bachelor thesis describes the distribution, consumption and the importance of vegetables in human nutrition. It describes the health hazards associated with food production and food safety systems. It also describes the production of selected kinds of products and factors affecting the processing of vegetables.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MARTYKÁNOVÁ, Miroslava. Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
David Áč -
Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku
Dana Lečbychová -
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Zuzana KREJČOVÁ -
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Romana BARTOŠÍKOVÁ -
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
Vlastimil Ducký -
Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
Marek Pytlík -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová