Moderní gastronomie - výuka žáků k profesionalitě – Bc. Ladislava KNAPKOVÁ
Bc. Ladislava KNAPKOVÁ
Diplomová práce
Moderní gastronomie - výuka žáků k profesionalitě
Modern gastronomy - teaching students to professionalism
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na využití a zařazení tématu Moderní gastronomie do výuky v oboru Hotelnictví na Střední škole, Rýmařov, p. o. Zabývá se praktickými možnostmi zařazení moderních prvků gastronomie do výuky včetně zapracování do průřezových témat a klíčových kompetencí odborných předmětů. Součástí práce je vytvoření učební pomůcky s prvky moderní gastronomie a její ověření.Abstract:
The Diploma thesis is focused on the use and inclusion of the topic Modern Gastronomy into teaching study program Hotel Management at Secondary School, Rýmařov, p. o. It deals with possibilities of employing modern gastronomy elements into teaching, including incorporation into cross-curriculum topics and key competencies of vocational subjects. Part of this work is to create teaching materials with …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2013
Zveřejnit od: 5. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KNAPKOVÁ, Ladislava. Moderní gastronomie - výuka žáků k profesionalitě. Ostrava, 2013. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 5. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Rozšíření výukových textů o prvky moderní gastronomie
Martina Caisbergerová -
Inovace výuky oboru gastronomie na středních školách
Michaela Imrichová -
Gastronomie jako moderní motiv cestovního ruchu
Michaela Lenhartová -
Gastronomie jako moderní motiv v cestovním ruchu
Volha Famina -
Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie
Zuzana Králová -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Význam moderních technologií při inovaci výuky v oboru gastronomie
Jitka HALBRŠTÁTOVÁ