Zuzana Laudová

Bakalářská práce

Technologické možnosti fermentácie rastlinných produktov

Technologické možnosti fermentace rostlinných produktů
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na technologické možnosti fermentace rostlinných produktů. Jedná se o literární rešerši, která zahrnuje popis procesu fermentace, druhy fermentace, charakteristiku fermentovaných potravin a proces výroby tradičních fermentovaných pokrmů vznikajících spontánní a řízenou fermentací. V jednotlivých kapitolách je popsána výroba sauerkraut a kimchi jako produktů mléčného kvašení …více
Abstract:
This Bachelor thesis is focused on the technological possibilities of fermentation of plant products. This literature research includes a description of fermentation process, the types of fermentation, the characteristics of the fermented foods and the process of producing tradi-tional fermented foods resulting from spontaneous and controlled fermentation. The individual chapters describe the production …více
Abstract:
Bakalárska práca je zameraná na technologické možnosti fermentácie rastlinných produktov. Ide o literárnu rešerš, ktorá zahŕňa popis procesu fermentácie, druhy fermentácie, charakteristiku fermentovaných potravín a proces výroby tradičných fermentovaných pokrmov vznikajúcich spontánnou a riadenou fermentáciou. V jednotlivých kapitolách je popísaná výroba sauerkraut a kimchi ako produktov mliečneho …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Jitka Vosáhlová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta