Bezpečnost potravin - ochrana lidí a zvířat – Miloš VRÁTNÍK
Miloš VRÁTNÍK
Bakalářská práce
Bezpečnost potravin - ochrana lidí a zvířat
Food Security - Safety of Animals and People
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou bezpečností potravin: ochrany lidí a zvířat. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, teoretická a praktická. V teoretické části práce pojednává o bezpečnosti potravin, označování potravin, ochranných látkách v potravinách, a krmných aditivech. Dále zmiňuje problematiku geneticky modifikovaných potravin, a legislativu ČR a EU v rámci bezpečnosti potravin. Praktická …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of food safety: the protection of humans and animals. The work consists of two main parts, theoretical and practical. The theoretical part is about food safety, food labeling, and preservatives in food and feed additives. Also mentions the issue of genetically modified food, and the legislation of the Czech Republic and the EU within the food safety. The practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 3. 2017
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Otto Kott, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VRÁTNÍK, Miloš. Bezpečnost potravin - ochrana lidí a zvířat. Plzeň, 2017. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta zdravotnických studiíBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
Miroslav Pillař -
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
Lukáš Košťál -
Geneticky modifikované potraviny
Kristýna Tuzová -
Geneticky modifikované potraviny a jejich potenciál, rizika a etika
Miroslava Ševčíková -
Rozdílné přístupy k potravinám obsahujícím geneticky modifikované plodiny
Alexander Sorokin -
GENETICKY MODIFIKOVANÉ PLODINY A POTRAVINY V KONTEXTU PROBLEMATIKY ROZVOJE
Eva GROLÍKOVÁ -
Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Kristýna Šimáková -
Detekce geneticky modifikovaných organizmů v potravinách a potravinářských surovinách
Kristína Tocíková