Vliv vegetačního období na obsah antioxidantů Vitis vinifera – Bc. Daniel Hutár
Bc. Daniel Hutár
Diplomová práce
Vliv vegetačního období na obsah antioxidantů Vitis vinifera
Effect of vegetation period on content of antioxidants of Vitis vinifera
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUTÁR, Daniel. \textit{Vliv vegetačního období na obsah antioxidantů Vitis vinifera}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/hl8w7k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.