Radek Šlancar

Bakalářská práce

Systém kritických bodů při výrobě vína

HACCP in wine production
Anotace:
Tématem předkládané bakalářské práce je popis výroby vína s vymezením kritických bodů a jejich zavádění do praxe dle legislativních předpisů a norem České republiky a Evropské Unie. Vysvětlení pojmů, historie vzniku systému HACCP a zkušenost se zavedeným systémem kritických bodů v provozním podniku. Rozdělení jakostních révových vín v České republice v minulosti a současnosti.
Abstract:
Subject of this thesis is the description of wine making to the identification of critical points and their implementation, according to the regulations and standards of the Czech Republic and the European Union. Explanation of terms, history of the HACCP system and experience with an established system of critical points in the operating company. Distribution of quality grape wines in the Czech Republic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 3. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Samek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Česká zemědělská univerzita v Praze

Provozně ekonomická fakulta

Bakalářský studijní program:
Provoz a ekonomika

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses hq8d26 hq8d26/2
25. 4. 2011
Složky
Soubory
Mach, J.
26. 4. 2011
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.