Systém kritických bodů při výrobě vína – Radek Šlancar
Radek Šlancar
Bakalářská práce
Systém kritických bodů při výrobě vína
HACCP in wine production
Anotace:
Tématem předkládané bakalářské práce je popis výroby vína s vymezením kritických bodů a jejich zavádění do praxe dle legislativních předpisů a norem České republiky a Evropské Unie. Vysvětlení pojmů, historie vzniku systému HACCP a zkušenost se zavedeným systémem kritických bodů v provozním podniku. Rozdělení jakostních révových vín v České republice v minulosti a současnosti.Abstract:
Subject of this thesis is the description of wine making to the identification of critical points and their implementation, according to the regulations and standards of the Czech Republic and the European Union. Explanation of terms, history of the HACCP system and experience with an established system of critical points in the operating company. Distribution of quality grape wines in the Czech Republic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 3. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Samek, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Hygiena ve vyučovacím procesu, formy a způsoby odpočinku žáků na střední škole
Pavlína Langmannová -
ERGONOMIE A HYGIENA PRÁCE VE ŠKOLNÍ POČÍTAČOVÉ UČEBNĚ
Andrea NOVOSADOVÁ -
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
Simona Welszarová -
Systém kritických bodů při výrobě vína
Jiří Hoštický
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses hq8d26 hq8d26/2
25. 4. 2011