Vliv stáří jehlic na obsah a aktivitu enzymu Rubisco u smrku ztepiléhov podmínkách normální a zvýšené koncentrace CO2 – Martina Bošková
Martina Bošková
Diplomová práce
Vliv stáří jehlic na obsah a aktivitu enzymu Rubisco u smrku ztepiléhov podmínkách normální a zvýšené koncentrace CO2
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2009
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BOŠKOVÁ, Martina. \textit{Vliv stáří jehlic na obsah a aktivitu enzymu Rubisco u smrku ztepiléhov podmínkách normální a zvýšené koncentrace CO2}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/hrqj2o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Magisterský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva