Stanovení amylózy/amylopektinu, obsahu fosforu a velikosti škrobových zrn v bramborovém škrobu – Dagmar Šimková
Dagmar Šimková
Disertační práce
Stanovení amylózy/amylopektinu, obsahu fosforu a velikosti škrobových zrn v bramborovém škrobu
Determination of Amylose/Amylopectin, and Phosphorus Content and Starch Grain Size in Potato Starch
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIMKOVÁ, Dagmar. \textit{Stanovení amylózy/amylopektinu, obsahu fosforu a velikosti škrobových zrn v bramborovém škrobu}. Online. Disertační práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/i7dfgv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůDoktorský studijní program:
Zemědělská chemie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva