Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase – Bc. Barbora Zemanová
Bc. Barbora Zemanová
Diplomová práce
Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
Sensory evaluation of the intensity profile of sweet and bitter taste as a function of time
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZEMANOVÁ, Barbora. \textit{Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/i7m2vg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.