Dynamika změn kvality cukrovky po mimokořenové výživě a aplikaci pomocných rostlinných přípravků – Mgr. Ing. Jana Pechková
Mgr. Ing. Jana Pechková
Disertační práce
Dynamika změn kvality cukrovky po mimokořenové výživě a aplikaci pomocných rostlinných přípravků
The dynamics of changes in the quality of sugar beet after foliar feeding and application of auxiliary plant preparations
Anotace:
Disertační práce Dynamika změn kvality cukrovky po mimokořenové výživě a aplikaci pomocných rostlinných přípravků shrnuje výsledky maloparcelního polního pokusu prováděného v letech 2012 a 2013. Sledovány byly různé parametry; změna kvality cukrovky během růstu, srovnání vlivu tuhých hnojiv a mimokořenové výživy, stejně jako aplikace fungicidů. Byl proveden monitoring dynamiky příjmu živin během vegetace …víceAbstract:
The dissertation with the title The dynamics of changes in the quality of sugar beet after foliar feeding and application of auxiliary plant preparations summarizes the results of field trial carried out in 2012 and 2013. Various paramethers were monitored: changing the quality of sugar beet during the growth, comparison the influence of solid fertilizers and foliar feeding, as well as the application …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 1. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PECHKOVÁ, Jana. \textit{Dynamika změn kvality cukrovky po mimokořenové výživě a~aplikaci pomocných rostlinných přípravků}. Online. Disertační práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/i8deku/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaDoktorský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů
Práce na příbuzné téma
-
Změny kvality cukrovky během vegetace a možnosti jejich ovlivnění
Martina Chodurová -
Možnosti intenzifikace anaerobní digesce bioodpadu pomocí mikrobiálního elektrolytického článku
Tereza Valová -
Využití surových a rozložených materiálů k výrobě biocharu pro zlepšení procesu anaerobní digesce
Adam Dudek -
Využití biomasy invazivního bolševníku velkolepého pomocí procesu anaerobní digesce
Tetiana Liashko -
Využití zemědělských odpadů pro produkci bioplynu procesem anaerobní digesce
Nikola ČAJKOVÁ -
Anaerobní digesce v modelovém anaerobním reaktoru s přídavkem biocharu
Vojtěch Rajnoch -
Možnosti čištění bioplynu z anaerobní digesce na laboratorním modelovém reaktoru
Pavel Ovčáčík -
Automatizace trypsinové digesce v proteomice
Denisa KROUPOVÁ