Vliv kolagenu na organoleptické vlastnosti masa – Zuzana Travencová
Zuzana Travencová
Diplomová práce
Vliv kolagenu na organoleptické vlastnosti masa
Effect of collagen on the organoleptic properties of meat
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TRAVENCOVÁ, Zuzana. \textit{Vliv kolagenu na organoleptické vlastnosti masa}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/idwfe9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva