Bc. Hana ŠUTOVÁ

Bakalářská práce

Změny chemického složení brambor v průběhu skladování

The changes of chemical composition in potato tubers during storage
Anotace:
Tato práce je zaměřena na změny chemického složení brambor v průběhu skladová-ní. V první části se pojednává o chemických, anatomických a morfologických vlastnostech bramborových hlíz. V další části jsou popsány jednotlivé odrůdy nejčastěji pěstované v ČR. Protože tato práce je zaměřena na skladování brambor, jsou zde zahrnuty i podmínky a způsoby skladování bramborových hlíz, včetně změn, ke kterým …více
Abstract:
The work is focused on the changes of the chemical composition of potatoes during storing. The first part deals with the chemical, anatomical, and morphological properties of potato tubers. The next part describes individual cultivars grown in the Czech Republic most often. As the work is focused on the storage of potatoes it includes description of conditions and methods of storing potato tubers including …více
 

Klíčová slova

brambory hlízy odrůda skladování
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 8027

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2008
  • Vedoucí: Mgr. Monika Černá

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠUTOVÁ, Hana. Změny chemického složení brambor v průběhu skladování. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin