Projekt zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin – Bc. Radek SOUKUP
Bc. Radek SOUKUP
Diplomová práce
Projekt zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin
The project of the customer oriented organization specialized in food production
Anotace:
Práce se zabývá problémem zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin. V úvodní části jsou zmíněny základní pojmy týkající se problematiky řízení jakosti, škůdců v potravinách, HACCP analýzy, normy ISO 22000 a Dobré výrobní praxe. Část druhá je věnována představení firmy Nestlé, s. r. o., a závodu ZORA Olomouc a dále analýze stížností zákazníků na kontaminaci čokoládových tabulek škůdci …víceAbstract:
This thesis deals with the problematic of customer oriented organization specialized in food production. The first (theoretical) part hereof focuses on basic terminology related to quality manage-ment, food pests, HACCP analysis, ISO 22000 and GMP. The second (practical) part hereof then aims at the companies Nestle and ZORA Olomouc and its introduction is followed by the customer complaint chocolate …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2007
Identifikátor:
5479
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2007
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SOUKUP, Radek. Projekt zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin. Zlín, 2007. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 04. 2027
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Průmyslové inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
Pavel Pucholt -
Zhodnocení vybraného sortimentu česneku z hlediska výnosu a jakosti
Renáta Soukupová -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
Veronika Kukačková