Adam Kostelný
Bakalářská práce
MEDOVINA – VÝROBA A JEJÍ VYUŽITÍ.
Anotace:
Bakalářská práce se zaobírá definicí medoviny, její výrobou, způsoby zpracování, historií, okrajově včelařstvím, legislativními normami týkající se právě medoviny. V praktické části práce bylo zvoleno pro sběr údajů dotazníkové šetření. Dotazník zkoumá preference respondentů, zda medovinu pijí či nikoliv. Jaký mají přehled o trhu s medovinou, při jaké příležitosti nápoj konzumují. Data jsou následně …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the definition of mead, its production, processing methods, history, marginally beekeeping, legislative standards concerning mead. In the practical part of the thesis a questionnaire survey was chosen for data collection. The questionnaire examines respondents' preferences whether they drink mead or not. What is their overview of the mead market, on what occasion they …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Kultivácia včelích mikroorganizmov v potravinárskych médiach s potenciálnym využitím ako nápoje
Daniel Svatík -
Den nye ordklasseinndelingen i norsk, med spesielt fokus pa pronomen og determinativ og en sammenligning med det engelske og det slovakiske systemet
Pavol Seriš -
Michael Stavarič im Dialog mit H. C. Artmann: Ein Vergleich der Lyrikbände "in an schwoazzn kittl gwicklt" und "med ana schwoazzn dintn"
Alžběta Stavělová -
Samernas liv i Sverige och Ryssland: en analys av utvalda aspekter med fokus på kolonisation, politisk representation och samtida problem
Blanka Maršálková -
Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
Lenka Vorlíčková -
Möjligheter till stöd för personer med autism i Sverige enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade
Veronika Clausová -
MED-ARB v mezinárodním obchodním styku
Jan SAMEK -
Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství
Klaudie Adamíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kostelný, A.
9. 4. 2020
Burešová, P.
8. 5. 2020