Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu – Taťána Horáková
Taťána Horáková
Bakalářská práce
Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu
Physical and Chemical Properties another Types of Honey
Anotace:
Cílem této práce bylo zjistit fyzikálně chemické hodnocení různých druhů medu pocházejících z České republiky. V jednotlivých druzích byl stanoven refraktometricky obsah vody, titrační kyselost, aktivní kyselost vpichovým pH metrem, dále byly stanoveny reologické vlastnosti a vodivost medu.Abstract:
The aim of this study was to determine the physicochemical evaluation of different types of honey that come from the Czech Republic. In each type of honey was determined by refractometry water content, titratable acidity. The active acidity was determined using by prick pH meter. In this work were also determined rheological properties and conductivity of honey.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014
Zveřejnit od: 7. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Horáková, Taťána. Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 7.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 7. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení titrační kyselosti mléka a mléčného cukru ve vzorcích mléka
Kateřina Marcaníková