Taťána Horáková

Bakalářská práce

Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu

Physical and Chemical Properties another Types of Honey
Anotace:
Cílem této práce bylo zjistit fyzikálně chemické hodnocení různých druhů medu pocházejících z České republiky. V jednotlivých druzích byl stanoven refraktometricky obsah vody, titrační kyselost, aktivní kyselost vpichovým pH metrem, dále byly stanoveny reologické vlastnosti a vodivost medu.
Abstract:
The aim of this study was to determine the physicochemical evaluation of different types of honey that come from the Czech Republic. In each type of honey was determined by refractometry water content, titratable acidity. The active acidity was determined using by prick pH meter. In this work were also determined rheological properties and conductivity of honey.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014
Zveřejnit od: 7. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Horáková, Taťána. Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 7.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 7. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma