Metody určení antioxidační aktivity – Ing. Lenka Bartůňková
Ing. Lenka Bartůňková
Bakalářská práce
Metody určení antioxidační aktivity
Methods of Antioxidant Activity Determination
Anotace:
Teoretická část bakalářské práce se zabývá popisem metod používaných pro stanovení antioxidační aktivity, používáním antioxidantů v potravinářském průmyslu a jejich vlivem na lidské zdraví.Abstract:
The theoretical part of bachelor work deals with the description of metods used to determination of antioxidative activity and with the application of antioxidants in the food industry and their influence on the human health.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2008
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2008
- Vedoucí: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Bartůňková, Lenka. Metody určení antioxidační aktivity. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
Sebastian Holaza -
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita ve vybraných druzích obilovin
Martin Liška -
Aktivita antioxidantů u vybraných druhů řas za působení abiotického stresu
Adam Slavík -
Antioxidační aktivita vybraných antioxidantů pro oxidačně zasychající nátěrové hmoty.
Radek Janecký -
Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
Karina Prikhodko -
Rostlinné antioxidanty jako alternativa pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků
Kateřina Havlová -
Analýza business modelu – Alkoholické ledové čaje ParTEA
Hynek Tomáško -
Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků
Kateřina Kolofiková