B.Sc. Oyinkansola Folarin

Diplomová práce

Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat

Abstract:
In a bid to cater for the growing interests of consumers for nutritive, wholesome, and safe ready-to-eat rabbit meat products via meat drying techniques, a total of 20 rabbit legs were used to compare the physiochemical characteristics, volatile compounds, fatty acid profile and sensory quality of rabbit meats subjected to different drying temperatures. The meats were cut, dried at different temperatures …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
  • Vedoucí: doc. Klára Urbanová, Ph.D.
  • Oponent: Radka Nagy, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program / specializace:
Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / Sustainable Animal Production

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses inptpf inptpf/2
24. 4. 2023
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.