Kamila Jungmanova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Ochucená piva

Anotace:
Tématem této práce jsou ochcená piva. Teoretická část práce se zabává českou legislativou ochucených piv. Stručný popis výroby piva a jaké druhy ochucujících složek, se do takových to nápojů přidávají. Jaké druhy ochuceného piva, můžeme naleznout na českém a světovém trhu. Praktická část práce se zabává degustací podomácku smíchaných ochucených piv a dotazníku. V práci je popsáno jak se degustační …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.