Kamila Jungmanova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Ochucená piva
Anotace:
Tématem této práce jsou ochcená piva. Teoretická část práce se zabává českou legislativou ochucených piv. Stručný popis výroby piva a jaké druhy ochucujících složek, se do takových to nápojů přidávají. Jaké druhy ochuceného piva, můžeme naleznout na českém a světovém trhu. Praktická část práce se zabává degustací podomácku smíchaných ochucených piv a dotazníku. V práci je popsáno jak se degustační …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.