Efektivita a účelnost různých druhů pecí v pekárnách – Jarmila Koterová
Jarmila Koterová
Bakalářská práce
Efektivita a účelnost různých druhů pecí v pekárnách
Effectiveness and expediency different kinds oven in Bakeries
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá posouzením různých druhů pecí v řemeslných pekárnách na výrobu chleba. Část práce se zaměřuje na rozdělení pecí podle různých kritérií, hlavně dle druhu sdílení tepla, což je radiační způsob sdílení tepla, konvekční a kondukční. Dále jsou vybrané konkrétní typy pecí od předních výrobců, jedná se o účelnost, přednosti a parametry. Práce také uvádí tabulky, kde je porovnání …víceAbstract:
This bachelor´s work is focused on the evaluation of various types of kilns in craft bakeries to produce bread. One part of this work targets the distribution of kilns according to the different criterions, mainly by on the type of heat of kilns, which is the way of heat radiation, meaning convection and conduction. Furthermore, the selected specific types of kilns from the leading producers, it means …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Vladimír Doležal, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaBakalářský studijní program:
Technologická zařízení staveb
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva