Bc. Kristýna Chybová

Diplomová práce

Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.

Technologically and hygienically important groups of microorganisms populating goat milk products
Anotace:
Diplomová práce se zabývá mikrobiologií mléčných výrobků vyráběných z kozího mléka. Teoretická část pojednává o kozím mléku, mléčných výrobcích a v neposlední řadě také o technologicky a hygienicky významných mikroorganismech, nacházejících se ve výrobcích z kozího mléka. V této části jsou zahrnuta také opatření jak se před nežádoucími a nebezpečnými mikroorganismy bránit. Praktická část zahrnuje mikrobiologické …více
Abstract:
The thesis deals with microbiology of dairy products made from goat's milk. The theoretical part deals with goat's milk, dairy products, and last but not least technologically and hygienically relevant microorganisms, located in products made from goat milk. This section also included measures as from unwanted and dangerous microorganisms defend. The practical part includes microbiological determination …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta