Návrh rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka – Bc. Lucie Hájková
Bc. Lucie Hájková
Diplomová práce
Návrh rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka
Proposal for family farms focused on horse breeding and milk processing mare´s milk
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá návrhem rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka. Tento návrh byl doplněn podnikatelským plánem a finanční analýzou. Součástí této diplomové práce byl výzkum zaměřený na obsah sušiny, titrační kyselost, aktivní kyselost bod mrznutí klisního mléka a jak tyto technologické vlastnosti ovlivňují fáze mezidobí klisen. V rámci experimentu byla vyzkoušena …víceAbstract:
This thesis describes the design of a family farm focused on horse breeding and ma-re´s milk processing. As part of this work is to develop a business plan for he proposed farm. This plan is also accompanied by a financial analysis of the proposed farm. Part of this thesis was the research focused on the solids content, titratable acidity, active acidi-ty, freezing point mare´s milk and how these technological …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Gustav Chládek, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Business plan for sheep's wool processing in Kazakhstan
Nurken Maratov -
Podnikatelský plán pro farmu se zaměřením na produkci drůbeže
Radomír Šuhaj -
Podnikatelský plán - založení chovu kuřat
Linda Šnajdrová -
Podnikateľský plán
Božena Marcinová -
Senzorické vlastnosti mražených krémů
Hana KADLECOVÁ -
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
Zahraa Jasimová -
Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
Michaela Podloučková -
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
Barbora Slanařová
Název
Vložil
Vloženo
Práva