Eva MASLÁKOVÁ

Bakalářská práce

Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb

Current Trends in Packaging of Fresh Meat and Fish
Anotace:
Cieľom tejto bakalárskej práce je charakteristika spôsobov balenia čerstvého mäsa a rýb. V úvodnej časti práce je rozoberané základné zloženie mäsa, proces jeho zrenia a spôsoby chladenia. Ďalej sú spomenuté rôzne typy obalov, ktoré sa používajú pri balení mäsa rýb. V poslednej časti sú rozobrané jednotlivé spôsoby balenia.
Abstract:
The aim of thesis is characterization of methods of fresh meat and fish packaging. In the first part of the thesis, the basic composition of meat, the procces of its maturation, and cooling are discussed. The following parts mention varios materials and types of packaging used for the packaking of meat and fish, and recent packaging technologies.
 

Klíčová slova

balenie mäso ryby
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2014
Zveřejnit od: 14. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Janíček

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MASLÁKOVÁ, Eva. Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.