Určení živočišného původu a typu zpracování rybího masa – Bc. Filip Souček
Bc. Filip Souček
Diplomová práce
Určení živočišného původu a typu zpracování rybího masa
Determination of animal origin and type of fish meat processing
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOUČEK, Filip. \textit{Určení živočišného původu a typu zpracování rybího masa}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/j025y8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.