Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR – Magdalena Dudková
Magdalena Dudková
Diplomová práce
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR
Organic farming and organic food consumption in the Czech Republic
Anotace:
Cílem diplomové práce je statistická komparace údajů, které se týkají ekologického zemědělství a spotřeby biopotravin v České republice a Evropské unii. Teoretická část je zaměřena na vymezení a definici ekologického zemědělství, je uvedena platná legislativa včetně podmínek pro žádost o registraci ekologického zemědělství, ale i podmínek pro zrušení a zánik registrace. Dále jsou v diplomové práci …víceAbstract:
The purpose of this thesis is the statistical comparison of data relating to organic farming and organic food consumption in the Czech Republic and the European Union. In the theoretical part is defined notion of the organic farming and the valid legislation including conditions for applications for registration organic farming and also for repeal of the registration organic farming. In the thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: RNDr. Jan Grosz
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin
Anna Voronova -
Statistická analýza vybraných ukazatelů ekologického zemědělství v ČR
Petra Hamříková -
Statistická analýza vývoje ekologického zemědělství ČR
Andrea Baborová -
Ekologické zemědělství jako nástroj evropské politiky
Andrea Culková -
Portrayal of ONS migration statistic in headlines of selected British newspapers before EU referendum: A critical discourse analysis
Aneta MUCHOVÁ -
Use of plant resources on Czech organic farms with special reference to ethnobotanical knowledge, genetic material acquisition and origin of plant species
Kateřina Šalková -
Personal motives and attitudes of sustainable consumers across various generations toward organic food
Elouise Christa Errolat -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá
Název
Vložil
Vloženo
Práva