Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže – Bc. Petra MAŇÁSKOVÁ
Bc. Petra MAŇÁSKOVÁ
Bakalářská práce
Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže
Inhibition effects of mono,diacylglycerols and triacylglycerols on microflora of chicken skin
Anotace:
Bakalářská práce je literární rešerše na téma mikroflóra kuřecí kůže. V práci jsou popsány inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Práce zárověň poskytuje přehled o mikroflóře, která se může vyskytovat na kůži jatečné drůbeže a rovněž je popsáno složení drůbežího masa.Abstract:
Bachelor work is literary search themed on microflora chicken skin. There are described inhibitory effects mono-, di- and triacylglyceroly on microflora chicken skin. There are also described structure of chicken skin.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2305
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2006
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAŇÁSKOVÁ, Petra. \textit{Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2006. Dostupné z: https://theses.cz/id/j514go/.
Jak správně citovat práci
MAŇÁSKOVÁ, Petra. Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin