Bc. Petra MAŇÁSKOVÁ

Bakalářská práce

Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže

Inhibition effects of mono,diacylglycerols and triacylglycerols on microflora of chicken skin
Anotace:
Bakalářská práce je literární rešerše na téma mikroflóra kuřecí kůže. V práci jsou popsány inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Práce zárověň poskytuje přehled o mikroflóře, která se může vyskytovat na kůži jatečné drůbeže a rovněž je popsáno složení drůbežího masa.
Abstract:
Bachelor work is literary search themed on microflora chicken skin. There are described inhibitory effects mono-, di- and triacylglyceroly on microflora chicken skin. There are also described structure of chicken skin.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor: 2305

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2006

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MAŇÁSKOVÁ, Petra. Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma