Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku – Bc. Ladislava KOLOUCHOVÁ, DiS.
Bc. Ladislava KOLOUCHOVÁ, DiS.
Diplomová práce
Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku
Monitoring of Bread-making Wheat Quality Throughout the Year
Anotace:
Diplomová práce se zabývá monitoringem kvality pšenice potravinářské v letech 2008?2011 zpracovávané ve mlýně Kroměříž. Teoretická část je zaměřena na historii pěs-tování pšenice, její zpracování a historii výrobního závodu. V teoretické části uveden popis morfologických a chemických vlastností pšeničného zrna. Praktická část je zaměřena na stanovení sledovaných vlastností v jednotlivých letech - obsahu …víceAbstract:
This thesis deals with monitoring of bread-making quality of wheat processed in Kroměříž mill in period 2008?2011. The theoretical part is focused on the history of wheat cultivation, processing and the history of mill situated in Kroměříž. The description of the morphological and chemical properties of wheat grain is a part of theoretical part too. The practical part is focused on the determination …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2013
Zveřejnit od: 13. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOLOUCHOVÁ, Ladislava. Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv aplikace hnojiva s vodorozpustným fosforem na výnos a kvalitu ozimé pšenice (Triticum aestivum L.)
Nikola Hrubešová -
Vliv intenzifikačních vstupů (předplodina, odrůda, hnojení) na tvorbu výnosu, výnos a jakost ozimé pšenice
Ondřej Fröhlich -
Hodnocení kvalitativních parametrů zrna pšenice ozimé u odrůd z víceletých pokusů
Ilona Kužílková -
Využití metody retenční kapacity mouky pro hodnocení jakosti potravinářské pšenice
Anna Pavelková -
Lepek v potravinách, ano či ne?
Šárka Nejedlá -
Vliv výše výsevku na tvorbu výnosu a kvalitu pšenice špaldy v ekologickém zemědělství
Radka Myšková -
Vliv výše výsevku na tvorbu výnosu a kvalitu pšenice špaldy v ekologickém zemědělství
Radka Myšková -
Využití směsného pěstování pšenice s leguminózou v ekologickém zemědělství
Lucie Burianová