Cizorodé látky v potravinách rostlinného původu. Srovnávací studie. – Veronika Válková
Veronika Válková
Bakalářská práce
Cizorodé látky v potravinách rostlinného původu. Srovnávací studie.
Extraneous substances in foods of plant origin. Comparative study.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Perla Kuchtová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÁLKOVÁ, Veronika. \textit{Cizorodé látky v potravinách rostlinného původu. Srovnávací studie.}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/jfao6a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Zahradnictví
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva