Bc. Veronika ŠVEHLOVÁ

Diplomová práce

Gastronomická úprava hlemýždího masa

Gastronomy preparation of snail meat
Anotace:
Cílem této práce bylo zhodnotit hlemýždě zahradního (Helix pomatia) z pohledu gastro-nomického, technologické přípravy a konzumace. První část je věnována poznatkům o mase z technologického hlediska. Dále se práce zabývá morfologií, technologickým zpracováním, kulinární přípravou a konzumací této delikatesy. V praktické části jsou poté vyhodnoceny poznatky průzkumu českého a z části také francouzského …více
Abstract:
The aim this work is evaluace the Burgundy snail (Helix pomatia) from a gastronomical view, technological preparation and consummation. The first part is dedicated to knowledge regarding the meat from a technological point of view. The work further deals with morphology, technological processing, culinary preparation and consummation of this delicacy. Knowledge regarding research of the Czech and tail …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2011
Identifikátor: 21575

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠVEHLOVÁ, Veronika. Gastronomická úprava hlemýždího masa. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 18. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe