Natálie Komárková
Bakalářská práce
Speciální masné výrobky
Special meat products
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Speciální masné výrobky se věnuje základnímu pohledu na speciální masné výrobky. Práce se zabývá spotřebou masa v České republice i ve světě, se zaměřením na maso hovězí, vepřové a drůbeží. Věnuje se popisu základních technologických operací v masné výrobě a také legislativním požadavkům vztahujících se k masným výrobkům. Prezentuje úvodní informace o speciálních masných výrobcích …víceAbstract:
This bachelor´s thesis named Special meat products deals with the general view at meat product specialities. The thesis discusses worldwide meat consumption and meat consumption in Czech Republic focusing at beef, pork and poultry. The thesis also includes basic steps in production technology and legislative requirements related to meat products. Furthermore, there are mentioned basic information about …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
- Oponent: Soňa Bogdanovičová, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Masné výrobky ve výživě dospělých
Jana JÁNOŠKOVÁ -
Technologie výroby a kontrola jakosti živočišných produktů s označením zaručená tradiční specialita
Tereza Chovancová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses juxvvv juxvvv/4
27. 4. 2017